Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Trofeje pro hasiče, fotbalisty i holubáře. Poháry Bauer a MARTY jsou nově na jedné adrese

PR článek

Pokud si lámete hlavu, odkud pochází a jak vznikají ty krásné poháry, které si vítězové sportovních a jiných soutěžních akcí odnáší domů, dost možná pocházely z libereckého Františkova. Firma COPIA Liberec totiž nabízí stovky různých trofejí i medailí na nejrůznější akce. Na přání dokáží vyrobit téměř cokoliv.

Mezi pořadateli jsou značky pohárů MARTY či Bauer velmi dobře známé. V oblasti pohárů totiž vévodí závodům a všemožným sportovním i kulturním akcím. Díky chytrému propojení najdete nově obě značky na jednom místě. A vzorkovna s výrobnou ve Františkově vážně stojí za prohlídku.

Výrobky COPIA Liberec jste mohli spatřit na mnoha prestižních akcích, ať už se jednalo o závody ME dračích lodí, ČT Author Cup, Malevil Cup, Jizerská 50 nebo třeba Mistrovství světa v agility.

Při procházení mezi regály plných nejrůznějších hasičských, fotbalových, hokejových, běžeckých nebo třeba tenisových trofejí si připadáte jako v síni slávy. I když tyhle kousky ještě nikdo nevyhrál. „Vybere si u nás úplně každý. Ať už pořádá velké běžecké závody nebo menší události třeba v požárních sportech. Umíme nabídnout i takové speciality, jako jsou ceny pro rybáře nebo holubáře,“ uvádí Luboš Koutník, majitel COPIA Liberec.

Psali jsme: Novinka na Jizerské 50. Na tričko závodníkům vytisknou cílový čas hned po dojezdu

Pokud pořádáte nějakou soutěž nebo závod a přemýšlíte o medailích či pohárech, není nic lehčího, než dojet do libereckého Františkova na adresu Švermova 344 (za Svedem) a prohlédnout si celou nabídku. Pokud byste si náhodou přeci jen nevybrali, vyrobí vám trofej na přání.

A vyhovět vám mohou dokonce i tehdy, když vám do akce zbývá jen pár dnů. „Pokud zákazník přijde na začátku týdne, zvládneme do víkendu vše zajistit a vyrobit,“ vysvětluje Koutník. V Liberci si poradí opravdu téměř se vším a stejně tak s každým materiálem. Ať už jde o sklo, plast nebo kámen.

Poháry a medaile jsou ale jen zlomek toho, co v COPIA Liberec zvládnou. Jejich zručnost a kreativitu můžete znát třeba z Jizerské 50 nebo z běžeckého seriálu Běhej Lesy. „V Česku jsme takovými průkopníky, kteří se pustili do tištění dojezdového – „finisherského času“ na tričko přímo na místě závodu. Letos navíc získají finišeři Jizerské 50 potisk nově na funkčním a ještě kvalitnějším tričku,“ říká majitel liberecké firmy.

Závody a soutěže na klíč. Přijedete, vyberte a máte téměř hotovo

COPIA Liberec je opravdu všestranná firma. Zajistí pro Vás od pronájmu kopírek až po potisk všeho, co vás napadne a to dokonce i včetně lehátek, která si nemusíte ani kupovat neb firma vám je může pouze na akci zapůjčit.

Na závodech Běhej lesy si pro změnu mohli účastníci sami seskládat vzory podle svého a nechat si tak vytisknout unikátní tričko. Stále to ale není vše, co může COPIA Liberec nabídnout. „V naší nabídce najdou lidé nejen potisk triček. Můžeme graficky zpracovat a vyrobit bannery, pořadatelská i účastnická trička, zapůjčit velkokapacitní barevnou tiskárnu na tisk diplomů, video i audio techniku na ozvučení akce. Novinkou je i potisk plechovek od jednoho kusu s energetickým nápojem, multivitamínem nebo například proseccem,“ přibližuje Koutník.

Pokud Vám už v hlavě naskočil nějaký nápad, neváhejte vyrazit do Františkova, kde Vaše myšlenky promění v realitu. Máte se na co těšit.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Luboš Koutník, Copia Liberec, Liberec, poháry, Františkov (Velké Kunětice), Jizerská padesátka, Česká televize, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trofeje pro hasiče, fotbalisty i holubáře. Poháry Bauer a MARTY jsou nově na jedné adrese  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.