Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na závěr ligy bude zavřená hlavní tribuna na Slovanu. Připravuje se její rekonstrukce

Závěrečné utkání s Baníkem a případná nadstavba nepůjde sledovat z hlavní tribuny stadionu Slovanu. Začne totiž její rekonstrukce, která by měla být hotová do začátku nové sezóny. Úpravami projde také hrací plocha, která dostane nový trávník.

Práce na rekonstrukci tribuny začnou už po zápase 28. kola s Mladou Boleslaví, tribuna pak bude zavřená na 30. kolo s Baníkem a poté i nadstavbu. „Chtěli jsme začít už na podzim, ale nakonec jsme z nejrůznějších technických důvodů začátek posunuli na jaro,“ vysvětlil technický ředitel Slovanu Vlastimil Čadílek.

Hotovo má být v polovině července. Při rekonstrukci budou opraveny kovové části tribuny a také vyměněna střešní krytina za průhlednou. „Roky to tak bylo, že nám na třetinu hřiště nezasvítilo sluníčko,“ dodal.

Podívejte se na rozhovor s technickým ředitelem Slovanu

Během letní pauzy se bude měnit trávník. „Hřiště už je čtyři roky po regeneraci, je tedy na konci životnosti. Loni už bylo velmi těžké ho držet v optimálním stavu. Navíc poslední dvě prosincová kola jsme hráli doma a trávník dostal hodně zabrat,“ řekl Čadílek.

Podle něj se na dožívajícím trávníku bude hrát ještě jarní část, potom bude vyměněn. Minule se trávník sel, nyní se to ale z časových důvodů nestihne a bude položen koberec.

Vyměněné bude také zavlažování.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan, hlavní tribuna, trávník, rekonstrukce, Mladá Boleslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na závěr ligy bude zavřená hlavní tribuna na Slovanu. Připravuje se její rekonstrukce  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.