Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Osobák v Liberci srazil dvě děti. Jedno utrpělo těžké zranění

Liberečtí policisté vyšetřují okolnosti nehody, ke které došlo dnes odpoledne. Osobní automobil srazil dvě děti. Jedno skončilo v pražském Motole.

Dvě děti zranil dnes odpoledne osobní vůz v Liberci. Jedno z dětí utrpělo těžké zranění. Ve vážném stavu bylo napojeno na plicní ventilaci a vrtulník ho přepravil na specializované pracoviště v Praze - Motole.

Druhé dítě bylo zraněno lehce. Převezeno bylo na vyšetření do liberecké nemocnice, řekl ČTK mluvčí zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje Michael Georgiev.

Nehoda se stala kolem 16:00 v liberecké čtvrti Vesec. „Nesrazilo je jedoucí auto, stalo se to zřejmě při nějaké manipulaci s vozem. Jak k nehodě došlo, je předmětem šetření,“ řekla ČTK krajská policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto ZZS LK

Štítky ČR, nehoda, zranění, děti, Liberec, Fakultní nemocnice v Motole, Krajská nemocnice Liberec, Praha, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osobák v Liberci srazil dvě děti. Jedno utrpělo těžké zranění  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.