Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Hrádek opět hledá nominace pro Cenu města

Znáte nějakého Hrádečáka, který by si zasloužil ocenění za dlouhodobý přínos nebo výjimečné aktivity? Pak ho můžete nominovat na Cenu Města Hrádek nad Nisou.

Cenu uděluje město za počiny v nejrůznějších oblastech. „Cenu Města Hrádek nad Nisou uděluje zastupitelstvo osobám, které významně přispěly k rozvoji a reprezentaci města nebo k dobrému životu obyvatel, informoval Městský úřad.

Takové ocenění může být věnováno i za odvahu a hrdinství. Návrhy mohou podávat jak spolky, tak občané i jiné právnické osoby. „Návrhy je možné předat osobně na Odboru dotací, rozvoje města a kultury, případně v podatelně Městského úřadu v Hrádku nad Nisou nebo elektronicky na e-mailovou adresu davidova@muhradek.cz.“

A to až do 8. října. O ideálním kandidátovi rozhodne zastupitelstvo 21. října. Každý návrh musí obsahovat jméno a příjmení navrhovaného, název právnické osoby nebo kolektivu, adresu bydliště kandidáta, obor činnosti, zdůvodnění a identifikaci s kontaktem a podpisem navrhovatele.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FB/Hrádek nad Nisou

Štítky Liberecký, Hrádek nad Nisou, nominace, Cena města

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hrádek opět hledá nominace pro Cenu města  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.