Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Liberecký advent se ponese ve znamení sounáležitostí

PR článek

Ojedinělé rozsvícení vánočního stromu v Liberci, tentokrát online bez zaplněného náměstí, bude mít charitativní ráz. Sledování tradiční události na sociální síti budou moct lidé odměnit dobrovolným vstupným pro místní Hospic svaté Zdislavy. „Přístup najdou na portálu www.evstupenka, který se zapojil do projektu kultura přežije,“ doplnil za organizátory Michal Buzek ze společnosti Elset.

Slavnostní streamování z náměstí před radnicí se uskuteční v neděli 29. listopadu od 17:30 do 18:00 hodin. Nabídne primátorskou zdravici,  požehnání,  vystoupení Libereckých vánočních trubadúrů a sopranistky Ivety Hejdukové. Předtím, od 16:00 hodin, se rozjede po kanálech YouTube a facebookových profilech z vratislavického Kulturního centra 101010 koncert jazzu a swingu v podání turnovského Dua BigBand. První adventní večer pak uzavře od 19:00 hodin jablonecká ska-punková kapela Divoký Astma. Na obě na vystoupení se dají koupit virtuální vstupenky pro podporu muzikantů a regionální kultury. 

Portál evstupenka.cz nabízí i dárkové poukázky od 250 korun do tisícovky. Platné jsou po celý rok na pořady dle vlastního výběru. Přispět chtějí k záchraně místní kultury před zkázou a zároveň představují alternativou, jak obdarovat blízké nebo potěšit podílem na dobrém skutku sebe. „Firmy mohou poukázkami nahradit svým zaměstnancům oblíbené vánoční večírky. Současně pošlou umělcům to nejaktuálnější poselství, a sice že s nimi sdílí jejich těžkou situaci,“ podotýká Buzek s tím, že advent pod Ještědem se letos ponese v duchu vzájemnosti a porozumění. „Všichni si přece přejeme, se znovu  potkávat  v uvolněné atmosféře v libereckém nebo  jabloneckém divadle a dalších kulturních scénách v našem kraji,“ dodává. 

Aktuální streamy – 1. adventní neděle 29. 11. 2020

16:00 DuoBigBand

17:30-18:00 Rozsvícení vánočního stromu v Liberci

19:00 – Divoký Astma

Více na www.evstupenka.cz

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky advent, elset, kultura, Liberec, Zdislava, YouTube, vánoční stromek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecký advent se ponese ve znamení sounáležitostí  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.