Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V rámci projektu Kultura přežije zahrají v Desítkách R+ Members Club. Z akce poběží stream

Jelikož v této době není možné pořádat koncerty tak, aby na ně mohli přijít lidé, vznikl v Liberci projekt, kdy ve vratislavických Desítkách hrají kapely pro kamery, které jejich výkon živě streamují na facebook. Už tuto sobotu zahraje revival německých Rammstein s názvem R+Members Club.

Liberecký tribute band německé industriální metalové kapely Rammstein úspěšně působí na české i evropské scéně už 20 let. V rámci koncertních aktivit R+ Members Club pravidelně navštěvují Německo, Rakousko, Slovensko, Polsko a zavítali i do Itálie a Velké Británie. Šestici muzikantů tvoří Putu, Shimanski, Mr. +, Mara, Vogel a Martier.


Přenos koncertu začíná v sobotu ve 20 hodin na facebookovém profilu Kulturního centra Vratislavice 101010, sdílí ho ale i Liberec nebo Liberecký kraj.

Spolek Kultura, z. s. byl založen v roce 2015 Markem Ottlem a přáteli kultury v Libereckém kraji proto, aby pomohl zvýšit povědomí o hudebních, výtvarných a hereckých talentech, které kraj nabízí. Spolek je spolupořadatelem akcí, jako je např. Majáles Liberec, FestRevival, BIG BAND JAM, ale také tanečních vystoupení, výukových zvukařských kurzů apod. Bere si za úkol rozšiřovat kulturní dění v kraji, propojovat různá hudební uskupení a žánry na přeshraniční úrovni spolupráce a také propojovat generace. Udržet zájem o kulturu u mladých lidí je stejně tak důležité, jako v dnešní uspěchané době potěšit i generace starší.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto R+ Members club

Štítky 101010, Vratislavice, kultura žije, Liberec, Rammstein, r+ members club, kultura, projekt, Facebook, koncert, hudební skupina, Německo, Rakousko, Polsko, Itálie, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V rámci projektu Kultura přežije zahrají v Desítkách R+ Members Club. Z akce poběží stream  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.