Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Výzva Neseď! Makej! libereckého Sport Parku má velký úspěch, zapojte se také

PR článek

Sportovní výzva Neseď! Makej!, která je určena dětem do 15 let a kterou během února 2021 vyhlásili organizátoři ve Sport Parku Liberec, má za sebou první týden a tedy i první soutěžní kolo. Již během této první výzvy se setkal s velkým zájmem dětí i rodičů – zapojilo se jich již více než 450.

Projekt Neseď! Makej! si dává za cíl děti opět v této době přivést ke sportu, a to bezpečnou a hravou formou. Jeho součástí jsou celkem čtyři týdenní sportovní výzvy, které budou postupně zveřejňovány v areálu Sport Parku Liberec. Absolvováním výzev se děti zapojí také do soutěže o zajímavé ceny – každý týden budou odměněni vítězové každé ze čtyř kategorií, drobnou odměnu si však vyslouží všichni malí sportovci. 


První výzvou v projektu Neseď! Makej! byl úkol dvakrát oběhnout atletický ovál v areálu Sport Parku a mezi stovkami dětí, které jej v prvním týdnu absolvovaly, byly mimo jiné také potomci známých sportovců z Liberce a okolí, jako například fotbalisty Jana Nezmara, bývalého volejbalového reprezentanta Jakuba Vencovského či mistra světa v Capoeiře Tomáše Zummera. Malé sportovce přišel do areálu podpořit i herec a fotbalista klubu Real Top Praha Ladislav Hampl.

Pro zapojení do výzvy Neseď! Makej! stačí navštívit areál Sport Parku Liberec, kde bude vždy v pondělí zveřejněna nová výzva na následující týden, absolvovat sportovní úkol, po jeho splnění si vyfotit tzv. selfie a prostřednictvím jednoduchého online formuláře se zaregistrovat do výzvy na daný týden.

Děti jsou v rámci výzvy rozděleny do čtyř kategorií, v kterých soutěží – do 6 let, od 7 do 9 let, od 10 do 12 let a od 13 do 15 let. Spodní hranice pro účastníky není stanovena, první výzvy se zúčastnila dokonce roční holčička! 


Patronát nad projektem přijal hlavní trenér Bílých Tygrů Liberec Patrik Augusta a garantem je společnost Globus Česko Liberec, partnery pak jsou Cycology Shop, Tým silniční bezpečnosti, Decathlon, Sport Kids a MOCCA.

Přesné informace o projektu Neseď! Makej! najdete na facebookových stránkách Home Credit Areny a na www.sportparkliberec.cz/nesed-makej.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky neseď! Makej!, sport park, výzva, sport, Liberec, projekt, Decathlon, Bílí Tygři Liberec, Home Credit, Real TOP Praha, Jan Nezmar, Patrik Augusta, Ladislav Hampl, Jakub Vencovský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výzva Neseď! Makej! libereckého Sport Parku má velký úspěch, zapojte se také  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.