Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Gól jsme si dali prakticky sami, mrzelo kouče Slovanu Hoftycha po vyřazení v poháru

V Plzni odehrál Slovan velmi dobrý zápas směrem dozadu, Plzni za celý zápas dovolil vlastně jen jednu šanci. Jenže v samém závěru netrefil míč při odkopu brankář Ngyuen a Mihálik dával do prázdné. Liberec tak v poháru trochu smolně končí, trenér Liberce po utkání ocenil bojovnost svých hráčů, litoval menší aktivity směrem dopředu.

Co byste řekl k průběhu utkání?
Věděli jsme, že Plzeň je velmi silná na míči a v rotaci hráčů a vytváření si nebezpečných situací. Dobře jsme bránili, prakticky jsme Plzeň až na jednu šanci nic nedarovali. Chyběla nám větší kvalita dopředu, abychom využili soupeřových chyb. Bohužel jsme žádnou z brejkových možností nevyužili a po chybě jsme inkasovali.

Co můžete říct k inkasovanému gólu. Byla to chyba Nguyena, nebo nedohoda s obráncem?
Co jsem se bavil s Filipem, tak se chystal na odkop, ale míč mu skočil na drnu a přeskočil mu nohu. Chyba při odkopu, to se stává.

Hodnocení Jana Matouška

Moc se toho nepovedlo do ofenzivy. Čím si to vysvětlujete?
Udělali jsme několik změn, v poločase jsem klukům říkal, že jim po získání míče chybí klid. Chyběly nám i průnikové přihrávky. Poslední zápasy nám něco chybí, soupeři nás mají více přečtené, jsou na nás nachystaní. Uvidíme do dalších zápasů, kluci odvedli maximum, dopředu nám to ale trošku skřípe.

Může to být i tím, že Plzeň šla v poslední době nahoru?
Nemyslím si, že by to bylo tím, že by Plzeň šla hodně nahoru. Když si vezmu, jak je to kvalitní mužstvo, měli vlastně jen jednu šanci. My jsme dobře bránili, pokud bychom měli krajní hráče v laufu, v jakém jsme je měli v jiných utkáních, Plzeň bychom potrápili mnohem víc. Gól jsme si dali prakticky sami.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan liberec, hoftych, plzeň, pohár, FC Viktoria Plzeň, FC Slovan Liberec, Jan Matoušek, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gól jsme si dali prakticky sami, mrzelo kouče Slovanu Hoftycha po vyřazení v poháru  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.