Počasí dnes20 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

DGS Druckguss Systeme je již více než 30 let stabilním zaměstnavatelem. Nyní přichází s velkými plány do budoucnosti

PR článek

Už na 400 zaměstnanců se rozrostla liberecká pobočka firmy DGS Druckguss Systeme. A to není konec, aktuálně probíhá výstavba nového závodu ve Frýdlantu, která nabídne práci dalším čtyřem stovkám lidí. Ti se nemusí bát těžké fyzické práce ve špinavém prostředí, DGS jim navíc nabízí dobré platy a zaměstnanecké bonusy a benefity.

Více o práci v DGS najdete tady

V dnešní době je většina procesů ve slévárně automatizována. Roboti se stali skvělými pomocníky, díky kterým se zaměstnanci věnují práci vyžadující ničím nenahraditelný lidský um. Ve firmě DGS si uvědomují, jak důležité je mít ve svém týmu kolegy/kolegyně, kteří své práci rozumí natolik, že mohou zlepšit již zaběhlé postupy. Personální ředitel Michal Mocek prozrazuje, jak firma v zaměstnancích podporuje invenci: „U nás ve firmě motivujeme své zaměstnance ke zlepšovacím či úsporným návrhům štědrou finanční odměnou až ve výši 300 tisíc korun.“ 

Společnost DGS o své lidi pečuje také v podobě zajímavých benefitů jako je příspěvek na cestovné do práce, bonus za nulovou absenci, finanční dar při příležitosti narození dítěte, svatby a mnoho dalšího. 

Aktuálním tématem, které hýbe firmou DGS je blížící se otevření nové pobočky ve Frýdlantu. Stejné pracovní i platové podmínky jako v Liberci jsou důkazem, že firmě na jejich zaměstnancích skutečně záleží a váží si práce každého z nich. Na jaře roku 2022 je ve Frýdlantu plánována produkce již se 100 zaměstnanci a po dokončení celé výstavby pobočky až se 400.

Historie švýcarské firmy DGS Druckguss Systeme sahá až do 50. let minulého století. Ke vstupu na český trh došlo v roce 2000 sloučením s firmou Alupress a od té doby se česká pobočka rozrostla z 60 zaměstnanců až na současných 400. „Češi jsou pro nás nepostradatelní, obdivuji jejich zručnost a schopnost poradit si,“ říká Andreas Müller, generální ředitel firmy DGS Druckguss Systeme. 



Kombinace proslulé švýcarské preciznosti a zlatých českých ručiček si cení i zákazníci, kterými jsou výrobci aut značek Mercedes, Audi, Volkswagen, BMW a dalších. Hlavní předností vyrobených odlitků jsou jejich vynikající mechanické vlastnosti při zachování nízké hmotnosti – právě proto jsou žádané a vhodné pro karoserie uvedených prémiových značek.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky dgs, DGS Druckguss Systeme, slévárna, Frýdlant, BMW, Volkswagen, Mercedes-Benz, Audi, Andreas Müller, Alupress

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

DGS Druckguss Systeme je již více než 30 let stabilním zaměstnavatelem. Nyní přichází s velkými plány do budoucnosti  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.