Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tygři nechtějí přijít o diváky. Fanouškům nabízí očkování přímo v aréně

Liberecký hokejový klub reaguje na vládní opatření, kdy do haly budou moci na zápasy pouze očkovaní. Neočkovaným nabízí možnost nechat se naočkovat přímo v hale, a to už v sobotu 27. listopadu.

„Bílí Tygři Liberec se opatřením, které v minulém týdnu schválila Vláda ČR, budou řídit. Nechceme znovu zažít situaci, jako v minulé sezoně, kdy se naprostá většina extraligových utkání odehrávala za zavřenými dveřmi, bez fanoušků,“ uvedl mluvčí Tygrů Martin Kadlec.

Podle vládních nařízení se nově na zápasy nebude moci dostat nikdo neočkovaný. „Přestože ze statistik víme, že přibližně 75 procent fanoušků je již očkováno, uvědomujeme si, že mezi tygřími příznivci i majiteli permanentních vstupenek je stále celá řada neočkovaných osob, kterým by byl v tuto chvíli v podstatě znemožněn vstup na extraligové zápasy,“ dodal mluvčí.

Klub přichází s mimořádnou nabídkou. Fanouškům nabízí očkování vakcínou Pfizer, které proběhne v sobotu přímo v hale. To začne v deset hodin dopoledne na ošetřovně v koncertním vstupu P. Druhá dávka pak bude realizována po třech týdnech, v sobotu 18. prosince tamtéž.

Všichni se zahájeným očkovacím cyklem mají následně každý měsíc nárok na 5 PCR testů hrazených z veřejného zdravotního pojištění. „Tyto bezplatné testy tak umožní fanouškům navštívit utkání hraná v průběhu prosince do té doby, než jim začne 14 dní po vyočkování druhé dávky platit bezinfekčnost,“ upřesnil mluvčí.

Zájemci o očkování musí vyplnit formulář na webu klubu. 

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři

Štítky bílí tygři, hokej, extraliga, očkování, Bílí Tygři Liberec, Vláda ČR, Martin Kadlec, Pfizer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tomas Horehled

Tak ovce, spíš se slepice

Středa, 24. listopadu 2021, 18:46Odpovědět

Tomas Horehled

To jako fakt? Vy a tygři? ????????????????

Středa, 24. listopadu 2021, 18:43Odpovědět

Tygři nechtějí přijít o diváky. Fanouškům nabízí očkování přímo v aréně  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.