Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Dvě prohry, ale florbalisté trápí favorita. O víkendu přivítají Boleslav v Liberci

Liberečtí florbalisté se po jedenácti letech perou v play off nejvyšší soutěže. Soupeřem jim je mistr a velký favorit z Boleslavi. První dvě utkání ale byla velmi dramatická a Liberečtí o naději na výhru přišli vždy až v závěru. V sobotu se série přesune do Liberce.

V prvním utkání Liberec dvakrát vedl, a ve třetí třetině dokázal vyrovnat na 3:3. Domácí ale v závěru dokázali skórovat a nakonec vyhráli 8:3. Druhé utkání bylo dramatické do poslední sekundy.

Hosté opět vedli, domácí ještě v první třetině otočili. Hrál s pravý play off florbal, Boleslav ve třetí třetině odskočila na 3:1, jenže Liberečtí se nevzdali. Smutný snížil na 3:2 a hosté pak odvolali brankáře. Pak sice dostali branku na 4:2, ale Smutný se trefil podruhé a Liberec tak mistra trápil až do závěrečného hvizdu.

Favorit a zároveň první tým po základní části vede tuto série po prvních dvou zápasech 2:0. Pokračování je naplánováno na sobotu (5.3.) a neděli (6.3.), kdy obě utkání začnou v 17:00 na hale SH Dukla Liberec.

Petr Salát (FBC Liberec) „Ve druhém zápase do poslední sekundy nebylo jasné, jestli se to Boleslavi podaří. S výkonem jsem spokojený, chyběla nám jedna, dvě branky. S takovým soupeřem se motivace hledá snáz. Doufám, že na domácím hřišti dokážeme výkon vyšroubovat a podaří se nám jednou, nebo ideálně dvakrát vyhrát."

Ohodnoť článek

Foto FBC Liberec

Štítky fbc liberec, florbal, boleslav, play off, Liberec, florbalista, Dukla Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvě prohry, ale florbalisté trápí favorita. O víkendu přivítají Boleslav v Liberci  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.