Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Slovan posílil mládežnický reprezentant Lukáš Červ. Přichází ze Slavie

Jednadvacetiletý Lukáš Červ je novou posilou Slovanu Liberec. Mladý středopolař přichází z pražské Slavie, minulou sezonu strávil na hostování v Pardubicích. Pražský tým má na hráče předkupní právo.

„Na nové angažmá se moc těším, protože jsem strávil dvě sezony na hostování. Byl jsem rád, že se teď naskytla možnost trvalého přestupu do Slovanu,“ řekl Lukáš Červ pro klubový web.

„Když jsem se to dozvěděl, tak jsem byl nadšený a říkal jsem svému agentovi, že do Liberce určitě chci. Vím o Slovanu, že je to rodinný klub, je tu dobrá atmosféra i zázemí. To vše se mi hned v první den potvrdilo a zapůsobilo to na mě,“ dodal.

Za Slavii Červ odehrál jediný ligový zápas, shodou okolností právě v Liberci, kdy loni v závěru utkání nadstavbové části střídal Petara Musu. Loňskou sezonu pak strávil v Pardubicích, kde odehrál 22 utkání a vstřelil dvě branky.

Červ také zná trenéra Kozla z mládežnických reprezentací. „On mě také zná, hrálo se mi pod ním vždy dobře,“ pokračuje.

Mladý hráč v posledním reprezentačním startu utrpěl zranění, podle svých slov ale bude brzy v pořádku a zapojí se do přípravy. „Už je to lepší. Těším se na příští sezony v Liberci a doufám, že se bude dařit týmu i mně,“ uzavřel.

Červ přichází do Slovanu na přestup, Slavia ale na něj má předkupní právo. „Jedná se o stejný model jako u Denise Višinského. Hráči si díky přestupu získávají pevnou pozici hned od začátku a svými výkony si mohou říct o další zájem Slavie v budoucnu. Přejeme Lukášovi hodně štěstí," popsal přestup mladého záložníka pro klubový web sportovní manažer klubu Jiří Bílek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slavia Praha

Štítky slovan liberec, fotbal, červ, slavia, FC Slovan Liberec, Lukáš Červ, Pardubice, přestup, Liberec, Jiří Bílek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan posílil mládežnický reprezentant Lukáš Červ. Přichází ze Slavie  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.