Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Druhý zápas Liberce a opět prodloužení. Tygři otočili duel s Kladnem

Druhý zápas extraligy, druhé prodloužení a podruhé dva body. V zápase s Kladnem domácí Tygři ani jednou nevedli, přesto nakonec vyhráli. Dokázali vyrovnat ztrátu 1:3, v nájezdech pak rozhodl Birner.

Liberečtí hokejisté i ve druhém utkání sezony prohrávali. Na začátku byl vyloučen na 2+2 Rosandič a Kladno přesilovku využilo. Beran dostal dobrou přihrávku před bránu a prostřelil Kváču.

Tygři vyrovnali v úvodu druhé části. Poprvé v libereckém dresu se trefil Frolík, kterého přesně našel Filippi – 1:1. Jenže domácím se nepovedl závěr druhé třetiny. Nejprve v 37. minutě využil přečíslení Procházka a o dvě minuty později přidal třetí gól Beran – 1:3.

Jenže úvod třetí třetiny se Liberci povedl. Nejprve snížil Vitásek a na začátku 45. minuty si zopakovali spolupráci Filippi s Frolíkem – 3:3.

Vítězný gól pak chtěli dát oba týmy, Kladno mělo v závěru přesilovku, ale domácí se ubránili. Branka do konce základní části nepřišla, a tak Liberec i ve druhé utkání hrál prodloužení. V něm byli domácí aktivnější a měli hned několik dobrých možností, jenže Bowa nepřekonali a o vítězi musely rozhodnout nájezdy. V nich se jako jediný prosadil Birner a Liberec tak bere druhý bod.

Bílí Tygři Liberec - Rytíři Kladno 4:3sn (0:1, 1:2, 2:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 25. Frolík (Filippi), 42. Vitásek (A. Najman), 45. Frolík (Filippi) - 13. Beran (Zikmund, Indrák), 37. Procházka (Michnáč), 39. Beran. Rozhodčí: Horák, Kika - Kajínek, Axman. Střely na bránu: 31:17. Vyloučení: 5:6. Využití: 0:1

Liberec: Kváča - Melancon, Balinskis, Rosandič, Derner, J. Dvořák, Vitásek, Aubrecht - Faško-Rudáš, Bulíř, Birner - Frolík, Filippi, Ordoš - Flynn, Jelínek, Vlach - A. Najman, Šír, Rychlovský. Trenér: Augusta.

Kladno: Bow - Kehar, Dotchin, Sotnieks, Ticháček, Cibulskis, Babka, Veber - Kubík, Plekanec, Brodecki - Procházka, Klepiš, Michnáč - Filip, Zikmund, Beran - Bláha, Indrák, Melka. Trenér: Vejvoda.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, kladno, SK Kladno, FC Slovan Liberec, Rytíři Kladno, Bílí Tygři Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Druhý zápas Liberce a opět prodloužení. Tygři otočili duel s Kladnem  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.