Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Špičkový výkon i design v produktech Apple – iWant otevírá první Apple Premium Partner prodejnu v Liberci

PR článek

První ikonická prodejna Apple Premium Partner (APP) značky iWant od února láká zákazníky v samotném centru Prahy. Druhá prodejna APP na sebe nenechala dlouho čekat a v pátek otevřela v Liberci.

Před novou prodejnou v OC Nisa se od rána tvořily fronty. „Jde o naší druhou prodejnu tohoto typu a první svého druhu v regionech. Našim zákazníkům chceme přinášet nezaměnitelný zážitek už ze samotného nákupu. Elegance a důraz na každý detail v sobě snoubí právě APP prodejny,“ vysvětluje Petr Syrůček, majitel a zakladatel skupiny maloobchodního prodeje elektroniky Smarty BRANDS., do které iWant patří. Prodejny Apple Premium Partner (APP) jsou druhou nejvyšší kategorií prodejen hned pod tzv. Flagship Stores, které provozuje přímo Apple. Prodejny APP mají z centrály společnosti Apple jasně danou podobu se vzdušným prostředím, minimalistickým uspořádáním a velkými dřevěnými stoly, na kterých jsou produkty prezentovány. Důležitou roli hraje také světlo nebo přesné rozmístění produktů. V Česku donedávna fungovaly pouze prodejny nižší úrovně, takzvané Apple Premium Reseller (APR). „APP prodejny mají striktnější pravidla. Design každé jednotlivé z nich pečlivě plánuje centrální tým Apple, mají speciálně vyráběné zařízení od podlahy až po nábytek. Díky tomu se Flagship Storům velmi blíží,“ doplňuje Petr Syrůček.

Špičkové služby a produkty

V obchodech s označením APP nabídne iWant zákazníkům ještě vyšší standard služeb nebo rychlejší servis zařízení. Jako akci při otevření nové prodejny nabízí iWant celou řadu Apple produktů, a to včetně originálního příslušenství, s výraznými slevami. Zákazníci tak do vyprodávání zásob získají slevu 10 % na MacBooky a 15 % na telefony iPhone, iPady, Apple Watch a AirPods a značkové příslušenství. Domů si tak můžou odnést například:

  • MacBook Air M2 už od 27 743 korun
  • MacBook Air M1 už od 22 493 korun
  • iPhone 14 už od 21 242 korun
  • iPhone 11 už od 11 024 korun
  • iPad Air už od 16 142 korun
  • iPad už od 8 916 korun
  • Apple Watch Series 8 už od 9 767 korun
  • Apple Watch Ultra už od 21 242 korun
  • A spoustu dalších produktů s významnou slevou

V prodejně budou také po vzoru Flagship Storů probíhat i různé workshopy a akce právě pro uživatele Apple produktů. Zákazníci z Liberce a okolí se tak mohou těšit na spoustu novinek, které pro ně iWant chystá.

APP prodejny přitahují pozornost

Před libereckou prodejnou se už od pátečních ranních hodin tvořily fronty. „Očekávali jsme velký zájem, podobně jako tomu bylo u otevření první prodejny APP v paláci Koruna. Dělá mi radost, že zákazníci dokáží ocenit jedinečnost a kvalitu, kterou Apple přináší,“ říká Petr Syrůček. Nová prodejna v OC Nisa se pyšní prémiovým prostorem a splňuje nejvyšší možné standardy společnosti Apple a zákazníci se mohou spolehnout při výběru elektroniky na perfektně vyškolený tým odborníků. Nová prodejna je tedy příležitostí pro nadšence do chytré a exkluzivní elektroniky. V blízké době plánuje iWant otevřít další APP prodejny i v dalších regionech. „Zatím můžeme prozradit jen to, že nové APP prodejny chystáme, další je v plánu v Českých Budějovicích. Na další podrobnosti si ale budeme muset ještě chvíli počkat,“ uzavírá Petr Syrůček.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky iWant, Apple Premium Partner, OC Nisa, prodejna, Apple

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Špičkový výkon i design v produktech Apple – iWant otevírá první Apple Premium Partner prodejnu v Liberci  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.