Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Prázdninový tip: Slunění i osvěžení. Aquapark i bazén nabízí letní zábavu

Osvěžit se, nachytat bronz a ještě si užít zábavu můžete během letních měsíců takřka v centru města. Stačí zajít do libereckého bazénu anebo do Aquaparku Centra Babylon.

Liberecký bazén už ve druhé polovině června otevřel sluneční louku, která je veřejnosti přístupná ve dnech, kdy je příznivé počasí. Na lehátcích i jen na louce na své dece tady můžete chytat sluneční paprsky, osvěžit se v zahradním bazénku anebo si s celodenní vstupenkou odskočit zaplavat rovnou do bazénu. K zapůjčení jsou kromě lehátek i slunečníky a nechybí ani stánek s občerstvením. Sluneční louka je otevřena vždy od 10 do 19 hodin.

S prvním prázdninovým dnem se otevřela i sluneční terasa libereckého Centra Babylon. Je součástí Aquaparku a nabízí opalování na střeše s výhledem na Ještěd. Pro děti jsou zde k dispozici houpačky, odrážedla, skákací hrad a malý bazének, pro dospělé lehátka, ping-pong a letní bar. Terasa je přístupná za pěkného počasí vždy od 11 do 21 hodin.

Zábavní centrum navíc na léto připravilo spoustu animačních programů, které směle konkurují těm přímořským. V úterý 4. července se můžete těšit na ochutnávky potápění s profesionály ze Snakesub, ve čtvrtek 6. července pak ve Funparku vystoupí kouzelník Hopsík se svým komediálním programem a v sobotu 8. července vás ve vodě roztančí Ilma Dance. Vstup na všechny animační programy je zdarma v rámci běžného vstupného.

Centrum Babylon je otevřeno i během státních svátků dle běžné otevírací doby. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Centrum Babylon

Štítky prázdniny, tipy, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prázdninový tip: Slunění i osvěžení. Aquapark i bazén nabízí letní zábavu  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.