Počasí dnes21 °C, zítra18 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Hledá se smrk. Město Frýdlant začíná s výběrem vánočního stromku

Navzdory tomu, že je půlka srpna, se město Frýdlant začíná pomalu ale jistě chystat na vánoční svátky. Nyní hledá mezi obyvateli letošní vánoční strom.

Vhodným kandidátem, který se o adventu objeví na náměstí, je smrk. „Obracíme se opět na obyvatele Frýdlantu a okolí, kteří mají na zahradě či na svém pozemku vhodný smrk, u něhož pomýšlejí na pokácení, aby se na nás obrátili,“ komentoval za frýdlantskou radnici Jan Mráz.

Strom by měl v ideálním případě splňovat několik kritérií, mezi nimi je například výška do devíti metrů, dále by měl být pravidelný, symetrický a důležitá je i jeho dostupnost pro převozovou techniku. „Město Frýdlant darovaný strom bezplatně pokácí a odveze na náměstí,“ dodal Mráz s tím, že město zajistí i následné ozdobení stromku. Slavnostně se strom rozsvítí první adventní neděli 3. prosince.

Obyvatelé, kteří by měli tip na ideální vánoční strom, se mohou obrátit přímo na Jana Mráze na tel 488 886 301 nebo na emailové adrese jan.mraz@mu-frydlant.cz

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Město Frýdlant

Štítky Frýdlant, vánoce, strom

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledá se smrk. Město Frýdlant začíná s výběrem vánočního stromku  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.