Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Žena vyrazila do ulic, ale před tím si pořádně přihnula. Jízda záhy skončila

Jestli jela z oslavy anebo popíjela celý den, se asi nedozvíme. Devětadvacetiletá žena z Liberce o tom ale bude muset nejspíš povyprávět soudci, až jí bude vyměřovat trest za ohrožení pod vlivem návykové látky.

Žena totiž v sobotu 17. února, ve čtvrt na tři v noci, způsobila v Liberci na tříramenné křižovatce ulic Hrubínova a Kunratická dopravní nehodu. V Octávii, kterou řídila, nerespektovala dopravní značení a vjela na hlavní silnici. Nedala tak přednost projíždějícímu autu a narazila do něj. Rána to byla asi pěkně velká, protože na autech vznikla škoda za 170 tisíc korun. Naštěstí účastníci nehody vyvázli bez zranění.

Mladá žena se na místě dopravní nehody podrobila také dechové zkoušce, která vykázala pozitivní výsledek 2,86 a 2,88 promile alkoholu. Na místě jí policisté zadrželi řidičský průkaz a zakázali další jízdu,“ přiblížila zřejmý důvod karambolu mluvčí Policie ČR Klára Jeníčková.

Policisté z libereckého dopravního inspektorátu u ženy zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. V takovém případě hrozí řidičce trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. 

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, alkohol, řidička, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena vyrazila do ulic, ale před tím si pořádně přihnula. Jízda záhy skončila  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.