Počasí dnes20 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Do Naivního divadla se opět vrací spolek improvizace Imjoy

Sobotní večer plný improvizace a nápadů mohou prožít návštěvníci Naivního divadla v Liberci, kteří dorazí na představení jablonecko-libereckého spolknu Imjoy. Divadelní spolek Imjoy uvádí celovečerním představení 100% volné improvizace. Z ničeho nic. Představení začíná v sobotu 22. dubna v 19 hodin.

Bez limitů, bez ničeho a z ničeho nic. Čeká vás ta nejopravdovější improvizace, jakou jste kdy viděli. Diváci Večerů v Naivním už společně s hráči Imjoy cestovali vlakem, pátrali po seversky drsném vrahovi, sledovali vzestup mistra bojových umění či na místě vznikající shakespearovské drama.

Tentokrát o představení opravdu nevíme zhola nic,“ říká celovečerní improvizační free-formě členka souboru Veronika Tůmová a dodává: „Půjdeme na scénu vybaveni zvědavostí, láskou ke hře a vědomím, že diváci jsou s námi. A pak se začne něco dít.

Představení je určeno divákům starším třinácti let.

Imjoy jsou na Jablonecku a Liberecku ojedinělým souborem, po republice jsou podobných přes tři desítky. Hrají improvizační longformy, zápasy, dynamické improshow a nadšeně experimentují s novými formáty. Vystupují na festivalech, jako doprovodný program rádi podpoří spřátelené umělce všech žánrů nebo osvěží svatbu či jinou událost.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto spolek Imjoy

Štítky divadlo, improvizace, Imjoy, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Naivního divadla se opět vrací spolek improvizace Imjoy  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.