Počasí dnes27 °C, zítra21 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Benátská! už po třicáté. Fanouškům přijede zahrát Divokej Bill a Čechomor, ze zahraničí Scooter nebo Suzi Quatro

Už potřicáté se bude konat hudební festival Benátská! s Impulsem, který se uskuteční od 25. do 28. července. Do Vesce u Liberce dorazí hned několik zvučných jmen za zahraničí. Kromě nich se už tradičně představí i nejvýraznější jména české hudební scény.

Kulatá 30. Benátská! s Impulsem se ve sportovním areálu ve Vesci u Liberce příznačně ponese ve znamení trojek: tři dny skvělé muziky na třech stagích a k tomu ještě tři S ve jménech tří zahraničních hvězd festivalu. Jejich jména přitom pořadatelé odtajnili už teď. Na festival dorazí německá kapela Scooter, nestárnoucí baskytaristka Suzi Quatro a legendární rockeři Slade.

Jubilejní 30. ročník tradičního festivalu proběhne od 25.7. do 28.7. v Liberci ve sportovním areálu Vesec.

„Třicátiny musíme oslavit velkou party, proto jsme hledali hvězdy, které festivalu dodají ještě větší ‚grády‘. Věřím tomu, že se s headlinery, ale i celým line-upem trefíme do noty všem fanouškům, které podle mě čeká skutečně výjimečný zážitek,“ říká spolumajitel Benátské! Petr Pečený, který si i tentokrát „odskočí“ od pořadatelských povinností na pódium se svou kapelou Doctor P.P.

Návrat ke kořenům 

Ředitel festivalu Pavel Mikez dodává, že pro oslavu kulatin chtěli organizátoři do Liberce přednostně přivézt interprety, kteří už v minulosti na Benátské! vystoupili a mají k ní vztah. „Jak Scooter, Suzi Quatro, tak i Slade v podstatě neváhali, protože si všichni pamatovali skvělou atmosféru, ať už ve Vesci, nebo ještě předtím na Malé Skále. A my se tímto ročníkem chceme vrátit ke kořenům a připomenout, že náš festival už je součástí české kulturní historie.“

Vstupenky je možné koupit buď prostřednictvím webových stránek festivalu, nebo v sítích Ticketstream, Ticketportal, nebo Ticketmaster. Organizátoři Benátské! slibují, že bude připraven dostatek parkovacích míst. Spojení s centrem Liberce zdarma zajistí posílená kyvadlová doprava.

Z domácích interpretů na festivalu zahraje třeba Divokej Bill, Čechomor, Buty, Marie Rottrová, Pokáč, Jelen, Michal Hrůza, ale i nejzářivější jména mladé scény, jako jsou Yzomandias a Nik Tendo, Sima nebo Ben Cristovao.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva | Foto Benátská!

Štítky festival, benátská, interpret, koncert, Vesec, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Benátská! už po třicáté. Fanouškům přijede zahrát Divokej Bill a Čechomor, ze zahraničí Scooter nebo Suzi Quatro  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.