Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Velká cena města Lomnice nad Popelkou zná svého vítěze. Roman Koudelka ovládl závod

Koudelka vyhrál tradiční letní závody skokanů v Lomnici nad Popelkou, které se konaly v pátek 15. června ve večerních hodinách.

Roman Koudelka vyhrál noční Velkou cenu města Lomnice nad Popelkou ve skoku na lyžích, která se konala 15. června od devatenácti hodin. Dlouholetá česká jednička předvedla v rámci zahájení letní sezony v obou kolech nejdelší skoky.

Koudelka, který se v uplynulé olympijské sezoně jako většina českých reprezentantů trápil, měl skoky dlouhé 76 a 76,5 metru. Za umělého osvětlení zvítězil s náskokem 15,5 bodu před Viktorem Poláškem, třetí byl Čestmír Kožíšek.

„Jsem rád, že se mi podařilo vyhrát. Kluci skáčou dobře, a i když to podle výsledku vypadá jako snadné vítězství, tak to vůbec nebylo lehké. Byl to první letní závod a před domácím publikem jsem vždy dost nervózní,“ sdělil Koudelka.

Foto Kamil Rybář | Zdroj ČTK

Štítky Semilsko, Lomnice nad Popelkou, Velká cena města Lomnice nad Popelkou, 2018, skoky na lyžích, Roman Koudelka, olympijské hry, Viktor Polášek, Čestmír Kožíšek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velká cena města Lomnice nad Popelkou zná svého vítěze. Roman Koudelka ovládl závod  |  Semilsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.