Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Rok se vyhýbá nástupu do vězení, stále může podvádět lidi, naposledy byl v Harrachově

Policisté po celé republice stále pátrají po muži, který se už rok vyhýbá nástupu do vězení. Za mříže ho poslal Okresní soud Jeseník za podvody páchané po celé České republice. Lidem například nabízel vstupenky na fotbalové zápasy, které ale nikdy nedodal.

David Janeček je hledaný od května loňského roku. Z lidí vylákal několik desítek tisíc korun. „K prodeji nabízel vstupenky na fotbalová utkání, za které si vzal peníze, vstupenky ale nedodal. Nabízel také dárkové karty na nákup značkového zboží. S podvedenými lidmi navazoval osobní kontakt, vystupoval pod smyšlenými jmény a poté jim nabízel zvýhodněné karty do značkových sportovních prodejen s údajným nabitým kreditem,“ uvedla tisková mluvčí policie Jaromíra Nováková, která dodala, že muž může na území České republiky lidi stále podvádět. 

Nedávno byl podle svědků spatřen v Harrachově. Devětačtyřicetiletý muž je vysoký asi 170 centimetrů, má modré oči a plavé vlasy. Není ozbrojen a není nebezpečný. Přesto bude policie ráda za jakékoliv informace vedoucí k jeho dopadení.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Budějcká Drbna

Štítky krimi, podvod, vězení, pátrání, Harrachov, vstupenka, Česko, Jeseník, věznice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rok se vyhýbá nástupu do vězení, stále může podvádět lidi, naposledy byl v Harrachově  |  Semilsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.