Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

U čelní srážky nedaleko Studence zasahovaly dva vrtulníky. Tři lidé se zranili

K vážné dopravní nehodě došlo v pondělí odpoledne na silnici 295 u Studence na Semilsku. Při čelní srážce dvou aut se zranili tři lidé, dva z nich transportovaly vrtulníky do nemocnic v Liberci a Hradci.

„Řidič osobního vozidla Peugeot jel ve směru od Studence na Zálesní Lhotu a v jedné ze zatáček dostal pravděpodobně smyk a vjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem Audi,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Nehoda si podle ní vyžádala tři zranění a na místě zasahovaly dva vrtulníky Letecké zdravotnické záchranné služby. „Řidič Peugeotu byl letecky transportován se zatím blíže nespecifikovaným zraněním do nemocnice v Hradci Králové, jeho spolujezdkyně byla vrtulníkem přepravena rovněž s blíže nezjištěným zraněním do Krajské nemocnice Liberec,“ dodala mluvčí. 

Řidič z vozidla Audi vyvázl jediný bez zranění, jeho spolujezdkyni sanitka převezla na pozorování do nemocnice v Jilemnici.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS LK

Štítky nehoda, Studenec, dolní branná, hasiči, zzs lk, Hradec Králové, úraz, Liberec, Audi, Peugeot, okres Semily, Jilemnice, Zálesní Lhota, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U čelní srážky nedaleko Studence zasahovaly dva vrtulníky. Tři lidé se zranili  |  Semilsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.