Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Prázdninový tip: Sledujte z výšky Turnov nebo okoukněte šperkárnu

Máte rádi rozhledy do krajiny? Pak si rozhodně nenechte ujít novinku v programu Turnovského léta a rozhlédněte se po Turnově a jeho okolí. Vyšplhat můžete na věž historické školní budovy Základní školy Skálova nebo se porozhlédnout z věžového vodojemu v Ohrazenicích.

Příležitost pokochat se rozhledy budete mít každé prázdninové pondělí. Věž ve škole Skálova Turnov bude přístupná v termínech: 3. 7., 17. 7., 31. 7., 14. 8. a 28. 8., sraz je v turnovském infocentru v 11.00 a ve 13.00 hodin. Vstupné je 30 korun pro dospělého, 15 korun pro dítě.

Prohlídku věžového vodojemu Ohrazenice si můžete naplánovat na termíny: 10. 7., 24. 7., 7. 8. a 21. 8. od 11.00 do 13.00 hodin. Vstup je zdarma.

V nabídce jsou i prohlídky významných turnovských staveb. Konkrétně prohlídka turnovských kostelů sv. Mikuláše, sv. Františka z Assisi a novogotického chrámu Narození Panny Marie s průvodcem, rovněž každé pondělí. Sraz opět v turnovském infocentru ve 14.00 hodin, vstupné pro dospělé je 70 korun, pro děti 50 korun.

V pondělí jsou rovněž v čase od 9.00 do 16.00 hodin možné exkurze v prostorách Střední uměleckoprůmyslové školy a Vyšší odborné školy Turnov, vstup je zdarma.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Vodohospodářské sdružení Turnov

Štítky turistika, Český ráj, prohlídky, Turnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prázdninový tip: Sledujte z výšky Turnov nebo okoukněte šperkárnu  |  Semilsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.