Počasí dnes18 °C, zítra14 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Zloděj v domě nechal obrovský nepořádek. Hledal peníze a šperky

Zřejmě pro peníze a šperky si přišel neznámý zloděj do rodinného domu ve vilové čtvrti v Turnově. Do domu vlezl francouzským oknem, prohledal místnosti, vzal si hotovost a zmizel. Pátrá po něm policie.

Do domu v ulici Aleje legií vnikl neznámý zloděj v úterý 5. prosince v čase mezi 8.45 až 15.55 hodin.  Dovnitř se dostal po vypáčení francouzského okna a následně prohledal všechny místnosti, skříně i šuplíky. V celém domě zanechal velký nepořádek.

Nevšímal se notebooků ani jiné elektroniky, ale evidentně hledal peníze nebo šperky. Zatím víme, že si z přízemí odnesl hotovost 200 euro. Případné další škody na odcizených věcech ještě zjišťujeme,“ poznamenala mluvčí Policie ČR Ivana Baláková.

Když se vrátil majitel nemovitosti v úterý odpoledne z práce domů, všiml si nejprve rozházených věcí na podlaze chodby a domníval se, že to mají na svědomí jeho pes a kočka. Vzápětí ale zjistil, že tu v jeho nepřítomnosti neřádili domácí mazlíčci, ale zloděj.

Pokud se nám ho podaří vypátrat, bude se zodpovídat z přečinů krádeže a porušování domovní svobody,“ dodala policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drbna

Štítky zloděj, pátrání, hotovost a šperky, Turnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj v domě nechal obrovský nepořádek. Hledal peníze a šperky  |  Semilsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.