Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Osmiletý chlapec z Rychnova sám řídil nakladač. Jel za babičkou

Z nevinné klukoviny v nebezpečnou jízdu se málem zvrhnul nápad osmiletého chlapce z Rychnova u Jablonce nad Nisou. Rozhodl se nasednout na nakladač, se kterým poté jezdil po obci. Na bizarní případ upozornila TV Nova.

Že tří a půl tunový stroj řídí dítě si všimli kolemjdoucí, kteří okamžitě zavolali policii. Ta chlapce po chvíli zastavila. "Informaci jsme přijali od místních občanů. Hned poté jsme vyjeli do Tovární ulice, kde policista chlapce vyzval k zastavení. Ten ho okamžitě uposlechl, zajel ke krajnici a jako profesionální řidič zastavil," vyjádřila se policejní mluvčí Ivana Baláková.

Chlapcův otec byl tou dobou v kanceláři a o ničem neměl ponětí. "Zatrne vám, když nemáte páru o tom, co se děje. Myslím, že se asi jel podívat za babičkou, bydlí kousek," vysvětlil možný důvod synova „výletu“. Vše ale nakonec dobře dopadlo. "Nenapáchal žádné škody, nikoho nepřejel, nikoho nenaboural. Říkal jsem mu, ať to nedělá a myslím, že to bylo s takovým důrazem, že to i pochopil," s úlevou dodal na závěr.

Policie již přestupek předala do správního řízení na městský úřad, případ však bude kvůli nízkému věku chlapce zřejmě odložen.

Autoři

Štítky Rychnov, nakladač, bagr, dítě, chlapec, Rychnov u Jablonce nad Nisou, TV Nova

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osmiletý chlapec z Rychnova sám řídil nakladač. Jel za babičkou  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.