Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

O víkendu bude v Libereckém kraji slabě sněžit. Meteorologové varují před ledovkou

Tento víkend by mělo na území Libereckého kraje podle předpovědi lehce sněžit, meteorologové varují před náledím. Výstraha platí od pátečního večera do sobotního rána, a to hlavně pro Českolipsko.

V pátek večer se v Libereckém kraji může místy objevit sněžení od jihu. Přes den naměříme nejvýše 2 stupně Celsia, na horách 0 až -3 stupně Celsia.

Slabě sněžit bude podle meteorologů i v noci na sobotu, a to na většině území. „Ojediněle se – zejména na západě – může tvořit náledí,“ uvedl na webu meteorologů Radek Tomšů. K ránu by však mělo sněžení slábnout. Teplota v noci klesne až k -3 stupňům Celsia, vyšší hodnoty než bod mrazu teploměr neukáže.

Přes den bude obloha převážně zatažená, mohou se objevit i mrznoucí mlhy, občas bude slabě sněžit či mrholit. Ojediněle se vyjasní na Frýdlantsku, teploty se budou pohybovat mezi 0 až 3 stupni Celsia.

I neděle přinese zataženou oblohu, ojediněle mrholení. V noci bude teplotní rozmezí 3 až -1 stupeň Celsia, přes den 2 až 6 stupňů Celsia.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky Liberecký kraj, předpověď, počasí, ČHMÚ, zima, výstraha, náledí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu bude v Libereckém kraji slabě sněžit. Meteorologové varují před ledovkou  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.