Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V Proseči a Jablonci se uzavřou kvůli výkopovým pracím některé ulice

Hned v několika ulicích Jablonce nad Nisou a Proseče nad Nisou dojde v dubnu a květnu k uzavírce několika ulic. Omezení souvisí s plánovanou pokládkou kabelu nízkého napětí. Uzavírky budou většinou částečné.

„Jako první čeká částečná uzavírka ulici Horní na Horní Proseči, a to v úseku od č.p.191 po č.p.5306. Kopat se tu začne 1. dubna a práce potrvají d 8. dubna,“ uvedla mluvčí jabloneckého magistrátu Jana Fričová.

Od poloviny dubna se kvůli výkopům úplně uzavře ulice Turistická před č. p. 4623 v Kokoníně. Kopat se zde má v termínu od 14. do 21. dubna. Částečná i úplná uzavírka nastane také v ulici Riegrově nedaleko jablonecké přehrady, částečně uzavřený bude parkovací pás, úplně pak chodník v části od č.p. 2299/8 po 4337/10. Práce potrvají od 17. do 21. dubna.

Začátkem května se práce přesunou opět na Proseč. Nízké napětí se bude pokládat také do výkopu ve Zlaté uličce – zahrádky v Proseči nad Nisou, v úseku od pp.č.197 po č. 15. Ulice bude částečně uzavřená od 1. do 14. května.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky opravy, uzavírky, silnice, Jablonec nad Nisou, Proseč nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Proseči a Jablonci se uzavřou kvůli výkopovým pracím některé ulice  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.