Počasí dnes12 °C, zítra17 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Při nehodě v Jablonci zemřel cyklista. Policie hledá svědky události

K nehodě s tragickým koncem došlo ve čtvrtek 10. srpna na kruhovém objezdu poblíž Pražské ulice v Jablonci nad Nisou. Osobní auto se tady střetlo s cyklistou, který na místě zemřel.

Nehoda se stala okolo půl deváté večer, na kruháči „U Červených“, kde se zřejmě střetlo projíždějící Mitsubishi Lancer s jedoucím cyklistou. Cyklista po střetu upadl na vozovku a utrpěl velmi vážná zranění, kterým na místě bohužel podlehl. Lékař, který byl přivolaný na místo, už jen mohl konstatovat smrt. Cyklista neměl bohužel cyklistickou přilbu.

Policisté podrobili řidiče orientační dechové zkoušce na alkohol, která byla negativní. Vozidlo nechali zajistit odtahovou službou pro další znalecká zkoumání. V dané věci byla nařízena soudní pitva, která by měla blíže objasnit příčinu úmrtí,“ popsala mluvčí Policie ČR Vladimíra Šrýtrová.

To, jak přesně k nehodě došlo, a jejími okolnostmi se nyní zabývají jablonečtí kriminalisté. V souvislosti s tím se policie obrací s žádostí o spolupráci na veřejnost. Hledá případné svědky nehody, kteří by mohli k objasnění tragické události přispět. Hlásit se mají na bezplatné lince 158.  

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drbna

Štítky nehoda, svědci, policie, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při nehodě v Jablonci zemřel cyklista. Policie hledá svědky události  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.