Počasí dnes27 °C, zítra19 °C
Pátek 21. června 2024  |  Svátek má Alois
Bez reklam

Hrdost šla stranou, uklidit po svém psu musel muž pod dohledem strážníků

Že se nevyplácí neuklízet po svém psu poznal muž v Jablonci nad Nisou, jehož čtyřnohý přítel se vyvenčil pod okny domu v Nové Pasířské. Toho, že exkrementy neuklidil si všimla žena z domu a zavolala na něj strážníky.

Ohlásila, že vysoký mladý muž v tmavých kraťasech a tričku venčil pod jejich okny psa a neuklidil po něm. „Když ho manželé z domu upozornili na exkrement jeho psího chovance v trávě, zhodnotil situaci značně barvitým slovníkem a hrdě odkráčel. Žena nelenila, vše ohlásila na dispečink městské policie a dodala, že manžel muže se psem sleduje,“ popsala událost mluvčí jabloneckého magistrátu Jana Fričová.

Strážníci vyrazili udaným směrem, aby majitel zvířete svého pronásledovatele ještě nenapadl a skutečně v Havlíčkově ulici oba muže objevili.

Na opakované výzvy, aby se zastavil, muž se psem nereagoval. Naopak ještě přidal do kroku. Když ho strážníci chytali za ruce, vysmekl se a nakonec zaútočil,“ popsala dále Fričová.

A tak už bez další výzvy muže hlídka zpacifikovala, skončil v poutech a pes uvázaný u pouliční lampy. Teprve spoutaný se chovatel uklidnil, podstoupil zkoušku na alkohol, která byla negativní stejně jako test na omamné látky. Oznámil, že neuklidil z hrdosti. Tu však musel potlačit, protože výměšek svého svěřence nakonec pod dohledem strážníků uklidit musel.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky exkrement, úklid, strážníci, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petko Kotov

Neuklidil z hrdosti... škoda, že mu v tom nemohli strážníci nos omáchat jako když se učí štěně či kotě, kde se "to nedělá". Doufám, že až někdy šlápne do psího tentononc, nebude nadávat... majitel "pachatele" byl třeba taky moc hrdej na to, aby to uklidil, to dotyčný jistě pochopí ;-)

Středa, 16. srpna 2023, 01:16Odpovědět

Jakub Kafka

Jak muze nekdo, kdo bydli v jablonci rikat neco o hrdosti :D :D :D

Pondělí, 14. srpna 2023, 13:04Odpovědět

Hrdost šla stranou, uklidit po svém psu musel muž pod dohledem strážníků  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.