Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Lidé z pěti libereckých sídlišť se mohou vyjádřit k parkování u svých domů

V rámci přípravy nové organizace parkování na vybraných libereckých sídlištích vyzývá město veřejnost k zapojení do debaty. Lidé z pěti vybraných sídlišť - Františkov, Staré Pavlovice, Aloisina výšina, Kunratická, Broumovská, mohou navrhnout, jak by si parkování u svých domů představovali.

Město Liberec nechává zpracovávat analýzu a návrh parkování na pěti vybraných v rámci projektu „Studie organizace rezidentního parkování na sídlištích – etapa II“. Veřejnost tak má unikátní příležitost sdělit svůj pohled na stávající situaci a podělit se o své preference,“ uvedla mluvčí libereckého magistrátu Jana Kodymová.

VYJÁDŘETE SE K PARKOVÁNÍ
Dotazník
Pocitová mapa

Lidé se mohou k systému parkování vyjádřit prostřednictvím dotazníků, a tak zvané pocitové mapy. Čas k tomu mají do 20. října.

Následně po ukončení možnosti vyjádřit se pomocí pocitové mapy a dotazníku proběhnou na jednotlivých sídlištích (Františkov, Staré Pavlovice, Aloisina výšina, Kunratická, Broumovská) veřejná projednávání. A to v termínech 31. 10., 6. 11., 8. 11., 13.11. a 15. 11. 2023,“ dodala Kodymová.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drbna

Štítky parkování, hlasování, veřejná debata, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lidé z pěti libereckých sídlišť se mohou vyjádřit k parkování u svých domů  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.