Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

U Jablonce se střetla dvě auta. Jeden z řidičů po převozu v nemocnici zemřel

, aktualizováno 8. ledna 2024, 19:15

Silnice I/ 65 u Jablonce nad Nisou byla dnes až do večerních hodin uzavřená po střetu dvou osobních aut. Při nehodě utrpěli tři lidé zranění, jeden z nich po převozu do nemocnice vážným zraněním podlehl.

Nejvážněji zraněného transportoval do nemocnice v Liberci vrtulník. „Další osoba utrpěla středně těžké poranění a pozemní posádkou jsme ji dopravili také na traumacentrum do Liberce. A jednu lehce zraněnou osobu jsme převezli do jablonecké nemocnice na chirurgickou ambulanci," dodal Georgiev.

Nehoda se stala okolo 15:00 mezi Jabloncem nad Nisou a křižovatkou se silnicí na obec Rádlo, právě tento úsek byl uzavřený.

Na základě provedeného šetření na místě dopravní nehody můžeme sdělit to, že řidič s vozidlem AUDI A8 jel ve směru do Jablonce nad Nisou, kde z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se po několika metrech střetl s protijedoucím vozidlem Nissan Navara. Řidič z vozu AUDI A8 byl následně v kritickém stavu letecky transportován do liberecké nemocnice, kde bezprostředně po transportu zemřel ," uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová. K určení příčiny smrti byla nařízena soudní pitva. 

Charaktery zranění řidiče a spolujezdkyně z druhého vozu a doby léčení jsou předmětem probíhajícího šetření. „Obě vozidla policisté zajistili za účelem vyloučení technické závady. Veškeré okolnosti celé události nadále šetří jablonečtí dopravní policisté a kriminalisté," dodala Sochorová.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Drbna

Štítky ČR, nehoda, Jablonec nad Nisou, zranění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Jablonce se střetla dvě auta. Jeden z řidičů po převozu v nemocnici zemřel  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.