Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Muž bez domova se chtěl zahřát, skončil s rozsáhlými popáleninami

Možná o kousek unikl uhoření zhruba padesátiletý muž bez domova, který obýval stan v oblasti lesů na Prosečském hřebenu. V těchto mrazivých dnech a nocích si podle všeho chtěl stan vyhřát ohněm, ale stan chytil a muž jen tak tak vyvázl.

V pondělí 9. ledna v brzkých ranních hodinách muži přivolali pomoc pracovníci centra Naděje v Plynární ulici v Jablonci nad Nisou, kam popálený člověk přišel.

V půl páté ráno se s Městskou policií v Jablonci obrátila dispečerka záchranné služby s prosbou o pomoc. Záchranáři do Plynární ulice přijeli popálenému muži na pomoc. Dozvěděli se od něj, že stan stále někde v lesích Prosečského hřebenu hoří, proto přivolala dispečerka strážníky,“ popsala mluvčí jabloneckého magistrátu Jana Fričová.

Přivolaní byli na místo také hasiči a společně se strážníky se vydali lokalitu s hořícím obydlím hledat. Zanedlouho stan našli. Naštěstí uvnitř už nikdo další nebyl. Hasiči stan dohasili a požářiště zajistili.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky mrazy, požár, bezdomovec, pomoc, Jablonecko

Muž bez domova se chtěl zahřát, skončil s rozsáhlými popáleninami  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.