Počasí dnes21 °C, zítra18 °C
Středa 18. září 2024  |  Svátek má Kryštof
Bez reklam

Liberečtí policisté pátrají po muži, který způsobil dopravní nehodu a ujel. Žádají svědky o pomoc

Dopravní nehoda se odehrála minulý víkend na křižovatce ulic Dr. M. Horákové a Melantrichova v Liberci. Řidič tu na přechodu srazil ženu a od nehody následně ujel. Policisté žádají o pomoc svědků, aby se ozvali prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo se dostavili na Dopravní inspektorát policie v Liberci.

Policisté z Dopravního inspektorátu řeší dopravní nehodu, která se stala minulou sobotu 7. září krátce před polednem na křižovatce ulic Dr. M. Horákové a Melantrichova v Liberci. Řidič tu při odbočování vlevo do ulice Melantrichova srazil ženu, která přecházela přes přechod pro chodce. Řidič následně od nehody ujel směrem do ulice U Močálu. 

„Dosud neustanovený řidič blíže nezjištěného červeného osobního vozidla při odbočování vlevo najel na přechod pro chodce v době, kdy chodkyně procházela na signalizační světlo zelené barvy. V ten okamžik došlo ke střetu přední kapoty vozidla s dlaněmi chodkyně. Po střetu řidič vozidla zastavil, chodkyně dala ruce z kapoty auta a řidič následně pokračoval v jízdě dále směrem k ulici U Močálu,“ sdělila policejní mluvčí Libereckého kraje Klára Jeníčková. Žena byla následně odvezena do liberecké nemocnice.

Policisté z Dopravního inspektorátu žádají o pomoc svědky dopravní nehody či řidiče červeného auta, aby se ozvali na bezplatnou linku 158 nebo se dostavili na Dopravní inspektorát policie v Liberci. „Veškeré informace k případu by dopomohly k objasnění všech okolností události,“ dodala Jeníčková.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Se souhlasem Policie ČR

Štítky Policie, dopravní nehoda, svědci nehody, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberečtí policisté pátrají po muži, který způsobil dopravní nehodu a ujel. Žádají svědky o pomoc  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.