Počasí dnes12 °C, zítra10 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Mladá řidička na Jablonecku převrátila auto na střechu a skončila v nemocnici

Mladá řidička nezvládla řízení a vlivem rychlé jízdy se v Nové Vsi nad Nisou převrátila na střechu auta. Žena byla záchrannou službou převezena do jablonecké nemocnice. Předběžná výše škody se odhaduje na 130 tisíc korun.

Dopravní nehoda se odehrála ve středu po půlnoci v Nové Vsi nad Nisou na Jablonecku na silnici 3. třídy. Mladá řidička zde jela ve směru k vesnici Dolní Černá Studnice, kde vlivem rychlosti nezvládla zatáčku a narazila do stromu. „Dvacetiletá řidička jela s vozidlem BMW 123D ve směru k Dolní Černé Studnici, kde se v levotočivé zatáčce vlivem nepřiměřené rychlosti dostal do smyku, vyjela vlevo mimo silnici a narazila do vzrostlého stromu,“ informovala o tom policejní mluvčí Libereckého kraje Dagmar Sochorová. Vlivem nárazu se auto převrátilo na střechu a následně skončilo zpět na kolech.

Mladá žena byla záchrannou službou převezena do jablonecké nemocnice. Alkohol u ní policisté vyloučili. „Zraněná řidička byla posádkou Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje převezena do jablonecké nemocnice. Charakter jejího zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření. Alkohol u ní policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou, která měla negativní výsledek,“ doplnila mluvčí.

Předběžnou výši škody policisté odhadli na 130 tisíc korun. „Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou,“ dodala Sochorová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Se souhlasem Policie ČR

Štítky Jablonecko, Nová Ves nad Nisou, dopravní nehoda, řidička

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá řidička na Jablonecku převrátila auto na střechu a skončila v nemocnici  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.