Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

VIDEO: Citroen vybrzdil autobus s hráči Slovanu, řidič musel zpomalit až na čtyřicetikilometrovou rychlost

Na cestu ke středečnímu utkání s Táborskem asi hodně dlouho nezapomenou fotbalisté Slovanu Liberec. Zhruba na šestém kilometru dálnice D1 u Průhonic je totiž vybrzdil zatím neznámý řidič osobního automobilu. Jen díky duchapřítomnosti řidiče autobusu se podařilo zabránit střetu. V autobusu v ten moment cestovalo zhruba třicet člen týmu.

„Na silnici bylo volno, auto bylo hodně vzadu, tak jsem začal předjíždět,“ popsal televizi Nova, která na případ jako první upozornila, řidič autobusu a dodal: „Předjel jsem jeden osobák, druhý a pak kamion. Pak úplně z pravého pruhu tam do rychlého pruhu prokličkoval Citroen, který v rychlém pruhu šlápl na brzdu.“ Autobus se snažil blokovat ještě dalších 20 vteřin.

Desetitunový kolos musel z rychlosti pohybující se kolem stovky zpomalit na více než polovinu. Při nečekaném brždění spadla na zem dvojice fotbalistů, kteří stáli v uličce. Nikdo se naštěstí nezranil.

Od čtvrtečního večera se incidentem z dálnice D1 zabývají také policisté, kterým řidič autobusu předal záznam z palubní kamery, na kterém je vidět i registrační značka vozidla.

Štítky FC Slovan Liberec, Citroën, řidič autobusu, Dálnice D1, okres Tábor, Průhonice, TV Nova

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

VIDEO: Citroen vybrzdil autobus s hráči Slovanu, řidič musel zpomalit až na čtyřicetikilometrovou rychlost  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.