Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 16. června 2024  |  Svátek má Zbyněk
Bez reklam

Nájezd na průtah městem v Nákladní ulici se uzavře. Omezení potrvá až do konce května

Už od pondělí bude úplně uzavřen nájezd na průtah Libercem v Nákladní ulici ve směru na Turnov. Stávající napojení je nevhodné, a tak se řidiči musí připravit na komplikace, které potrvají až do konce května. Na průtahu bude jen menší omezení rychlosti, horší už to bude v Nákladní ulici.

Doprava z ulice Nákladní ve směru na Turnov bude odkloněna přes ulici Doubskou na mimoúrovňovou křižovatku v ulici České Mládeže a přes ulici Žitavskou na mimoúrovňovou křižovatku Jungmannova. Během stavby bude provoz v ulici Nákladní v místě napojení zajištěn jedním jízdním pruhem a ulice Nákladní ve směru od ulic Čechova, Doubská bude uzavřena.

Nájezd se uzavře už příští pondělí a uzavírka potrvá až do 31. května. „Stavba řeší úpravu nájezdové rampy mimoúrovňové křižovatky Nákladní na směrově rozdělenou silnici I/35. Stávající napojení je nevhodné. Směrové oblouky malých poloměrů budou nahrazeny plynulejším uspořádáním. Pracovat se bude asi na 110 metrech,“ říká vedoucí odboru dopravy Libereckého kraje Jan Čáp. Součástí rekonstrukce je úprava odvodnění komunikace a oprava veřejného osvětlení.

Autoři | Foto Jan Homolka

Štítky Turnov, Bílí Tygři Liberec, Čechov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nájezd na průtah městem v Nákladní ulici se uzavře. Omezení potrvá až do konce května  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.