Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 16. června 2024  |  Svátek má Zbyněk
Bez reklam

Hraniční přechod Kunratice/Bogatynia se dnes odpoledne opět otevřel

Hraniční přechod Kunratice/Bogatynia se opět otevřel. Uzavřen byl od pondělí 3. dubna kvůli rekonstrukci silnice mezi česko-polskou hranicí a Frýdlantem. Dnes se silnice opět otevřela pro veškerou dopravu.

„Silnice od hranice je od pátku od 15:00 opět průjezdná a to až k továrně TRW Automotive Czech. Zaměstnanci dojíždějící do fabrik na této silnici se tak i z Polské republiky do práce dostanou bez nutnosti úsek objíždět. Nicméně cesta nebude průjezdná až do města Frýdlant,“ říká vedoucí odboru dopravy Krajského úřadu Libereckého kraje Jan Čáp.

Před kruhovým objezdem ve směru od Kunratic je silnice kvůli rekonstrukci stále uzavřená. Od křižovatky na Dětřichov a Kunratice za hranicemi s Polskem tak je silnice značená jako slepá. Řidiči se proto musí řídit aktuálním dopravním značením a využít k cestě do Frýdlantu značené objízdné trasy přes Dětřichov. Stavební práce na silnici třetí třídy mezi Polskem a Frýdlantem budou probíhat až do konce prázdnin.

Štítky silnice, Kunratice, Frýdlant, Polsko, Bogatynia, TRW Automotive Czech, Dětřichov, Liberecký kraj, hraniční přechod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hraniční přechod Kunratice/Bogatynia se dnes odpoledne opět otevřel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.