Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Státní silnice v Liberci se budou opravovat. V květnu se uzavře kruháč u bývalého Totalu

Liberec letos čekají další velké dopravní komplikace. Už v pondělí se uzavře nájezd na průtah městem v Nákladní ulici a opravovat se během roku bude i několik státních silnic první třídy. Řidiči se tak musí připravit na komplikace v Londýnské, Sokolské nebo ulici Generála Svobody a opravovat se bude i most na průtahu městem nad Čechovou ulicí a sjezd do Košické ulice.

Už teď řidiči pociťují komplikace v Londýnské ulici. Tam se bude rekonstruovat úsek od bývalého Totalu až do Krásné Studánky. Částečné uzavírky začaly už 3. dubna a potrvají až do konce listopadu. V květnu bude navíc probíhat úplná uzavírka kruhového objezdu u bývalého Totalu.

Rekonstruovat se bude i na silnici I/35, tedy na průtahu městem. Problémy budou u sjezdu do Košické ulice, který se bude rekonstruovat, přestavba čeká také most nad Čechovou ulicí. Během těchto prací také bude na průtahu vyznačen nový kolektorový pruh. Práce začnou v červnu a potrvají do listopadu, během té doby bude uzavřen jeden jízdní pruh.

Na částečnou uzavírku se musí motoristé připravit v Sokolské ulici, kde se bude rekonstruovat most přes Jizerský potok a také v ulici Generála Svobody, kde se bude opravovat most přes Černou Nisu.

Autoři | Foto Jan Mocňák

Štítky Liberec, silnice, Liberec XXXI-Krásná Studánka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Bedor

Nebyla by v redakci nějaká mapka?, znázornění uzavírek a případné objížďky? díky.

Sobota, 8. dubna 2017, 18:01Odpovědět

Státní silnice v Liberci se budou opravovat. V květnu se uzavře kruháč u bývalého Totalu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.