Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 16. června 2024  |  Svátek má Zbyněk
Bez reklam

VIDEO: Sobotní nehoda u Chrastavy zůstává neobjasněna, policisté hledají svědky události

Liberečtí policisté se opět obrací na veřejnost s žádostí o pomoc. Tentokrát hledají svědky vážné nehody, o které jsme vás informovali během sobotního odpoledne. K ní došlo po druhé hodině odpolední na silnici první třídy u Chrastavy. Při ní se poranil dvaaosmdesátiletý řidič Fabie a jeho o deset starší spolujezdkyně.

"Na traumatologii jsme převezli dvě osoby se středně těžkými poraněními," doplnil mluvčí krajské záchranky Michael Georgiev.  

Okolnosti nehody jsou zatím nejasné. „K nehodě došlo, když řidič v mírné pravotočivé zatáčce v katastru obce Chrastava za prvním sjezdem na Chrastavu začal předjíždět zatím nezjištěné vozidlo. Tento manévr ale nezvládl a z neznámých důvodů vyjel z levého jízdního pruhu vpravo mimo silnici, kde jeho Fabie narazila do travnatého příkopu. Odtud se pak ještě odrazila zpět na silnici a převrátila se na střechu,“ shrnula mluvčí policie Ivana Baláková.

Dopravní policisté v této souvislosti žádají případné svědky havárie, aby jim pomohli její průběh objasnit. Kontaktovat je mohou na známé tísňové lince policie 158 nebo v pracovní dny v době mezi 7:00 a 15:30 na telefonních číslech 974 466 577 nebo 974 466 251.

Foto Bezedný Frank

Štítky Chrastava, havárie, silnice, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Sobotní nehoda u Chrastavy zůstává neobjasněna, policisté hledají svědky události  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.