Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Středa 2. října 2024  |  Svátek má Olívie / Oliver
Bez reklam

Při srážce s autem se v sobotu vážně zranili dva cyklisté

Při srážce s osobním autem na Českolipsku se dnes odpoledne vážně zranili dva cyklisté. Oba byli se středně těžkým poraněním převezeni na traumatologii do Liberce. Lehce zraněn byl také řidič z osobního vozu, kterého sanitka přepravila na chirurgii do českolipské nemocnice.

Nehoda se stala dnes kolem 16:40 na silnici 15 u Holan na Českolipsku. Nebyla ale jediná. Záchranáři zhruba půl hodiny před tím vyjížděli i do Nového Města pod Smrkem na Liberecku, kde se ve Frýdlanstké ulici střetl osobní vůz s dalším cyklistou. "Ten vyvázl jen s lehkým zraněním, předali jsme ho na chirurgickou ambulanci do Frýdlantu," doplnil mluvčí krajské záchranky Michael Georgiev.

Záchranáři dnes podle Georgieva vyjížděli také k nehodě motocyklisty, i ten ale vyvázl je s lehčím zraněním. Havárií cyklistů a také motocyklistů podle něj v posledních dnech přibývá. "Zatím ale žádná nehoda neskončila tragicky a ani dnešní zranění, byť vážná, nejsou život ohrožující," dodal.

Autoři

Štítky cyklista, okres Česká Lípa, Liberec, úraz, Liberecký kraj, Nové Město pod Smrkem, Frýdlant

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při srážce s autem se v sobotu vážně zranili dva cyklisté  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.