Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

V Hanychově se těžce zranil cyklista, policisté hledají svědky

Liberečtí policisté hledají svědky nehody, ke které došlo v sobotu po půl šesté večer v Ještědské ulici. V ten čas jel ve směru od ulice Puškinova po tramvajové trati cyklista, který na křižovatce s ulicemi Malodoubskou a České Mládeže zajel kolem do žlábku tramvajové koleje a přepadl přes řídítka. Při tom se vážně poranil a skončil v liberecké nemocnici.

„Jízdní kolo na místě zajistili policisté z obvodního oddělení Liberec  - Vápenka. Zda byl cyklista v době pádu pod vlivem alkoholu, nemohli policisté na místě orientační dechovou zkouškou zjistit z důvodu jeho vážných zranění, vyžádali si proto v rámci lékařského vyšetření odběr krve v nemocnici,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Policisté žádají hledají případné svědky nehody, aby se přihlásili prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na dopravní inspektorát na číslech 974 466 578  nebo  974 466 251.

Štítky cyklista, Krajská nemocnice Liberec, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Hanychově se těžce zranil cyklista, policisté hledají svědky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.