Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Výstava prací žáků soutěže Malujeme pro týden bezpečnosti v OC Forum Liberec

Výtvarná soutěž „Malujeme pro týden bezpečnosti“, jež byla vyhlášena Týmem silniční bezpečnosti ve spolupráci s Libereckým krajem, zavítá od začátku srpna do OC Forum. Zde budou k vidění výtvarná díla žáků mateřských a základních škol.

Tématem soutěže byla nepřiměřená rychlost jízdy, které byl věnován i čtvrtý Celosvětový týden bezpečnosti silničního provozu vyhlášený Organizací spojených národů. Na celém světě mají řidiči problém s dodržováním zákonem nastavených rychlostních limitů. Jak je vidět, této skutečnosti jsou si vědomé i děti.

Žákovské práce upozorňují nejen na problematiku nepřiměřené rychlosti motorových vozidel. „Jsme rádi, že pedagogové v Libereckém kraji mají zájem prostřednictvím mezipředmětových vztahů o dopravní výchovu, která je nezbytná pro výchovu a vzdělávání nejen dětí, ale i dospělých. Velmi nás těší, že se se soutěžními pracemi bude mít možnost seznámit široká veřejnost,“ říká Markéta NovotnáTýmu silniční bezpečnosti.

„Výstava bude probíhat od 1. srpna do 10. září na pasáži v přízemí Obchodního centra Forum Liberec,“ říká Jana Trojanová. Doplnila, že téma bezpečnosti v silniční dopravě a prevence jsou velmi důležité pro všechny, především pak směrem k dětem. Jsme rádi, že u takového projektu můžeme být a věřím, že i našim zákazníkům výtvarná díla dětí přinesou radost a zpříjemní tak pobyt v našem centru.

Ceny do soutěže věnovala síť prodejen papírnictví McPen.

Tisková zpráva

Štítky Tým silniční bezpečnosti, Liberec, malování, soutěž, Liberecký kraj, OSN

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výstava prací žáků soutěže Malujeme pro týden bezpečnosti v OC Forum Liberec  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.