Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Silnici u Rynoltic zablokoval střet autobusu s osobním vozem

Ošklivě vypadající nehoda zastavila v sobotu po půl šesté odpolední provoz na frekventované silnici číslo 13 mezi Libercem a Českou Lípou. Mezi Rynolticemi a Lvovou se střel osobní automobil s autobusem.

"Nehoda se stala krátce po půl šesté večer, kdy řidič osobního vozu Škody Fabia jel od Jablonného v Podještědí směrem na Liberec a v obci Lvová, v pravotočivé zatáčce, ho smyk na mokré vozovce vynesl do protisměru. Tam se auto střetlo s autobusem, ve kterém v té době jelo třicet cestujících," shrnula mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Z nehody vyvázla dvoučlenná posádka automobilu s lehkými poraněními a po podepsání reversu a ošetření byly obě osoby ponechány na místě. "Do nemocnice jsme nemuseli nikoho transportovat," shrnul mluvčí záchranky Petr Matějíčka.

Silnice byla na nezbytně nutnou dobu uzavřena a provoz policisté odkláněli po vedlejších silnicích. "Škoda, která v důsledku nehody na obou vozech vznikla, se blíží miliónu. Policisté museli vozovku po dobu vyšetřování nehody obousměrně uzavřít a vozidla jedoucí jak od Liberce, tak i od Děčína, odkláněli na objízdné trasy. Kolem osmé hodiny večer byl již zprůjezdněn jeden jízdní pruh a doprava řízena kyvadlově," dodala Suchánková.

Foto Policie ČR

Štítky Lvová, Rynoltice, nehoda, autobus, havárie, Liberec, Česká Lípa, Škoda Fabia, Jablonné v Podještědí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnici u Rynoltic zablokoval střet autobusu s osobním vozem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.