Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

FOTO: Řidič Punta dostal u Lvové smyk, narazil do protijedoucího auta

Je to přesně týden, co jsme vás informovali o tom, že zatáčky u Lvové patří statisticky mezi nejrizikovější místa v Libereckém kraji. Od té doby záchranné složky museli na tomto frekventovaném úseku silnice číslo 13 řešit další dvě nehody. Naposledy v pondělí odpoledne zasahovali u střetu dvou osobních aut.

K nehodě došlo po půl třetí odpoledne ve směru od Lvové na Liberec. „Řidič osobního vozidla Fiat Punto při projíždění pravotočivé zatáčky dostal zřejmě na mokré vozovce smyk a přejel do protisměru, kde se pravou přední částí vozidla střetl s levou přední částí protijedoucího vozidla Ford S-Max. I přes nemalá poškození na vozidlech naštěstí oba řidiči vyvázli z nehody pouze s lehkými zraněními,“ shrnula mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Vyšetřování nehody blokovalo silnici zhruba tři hodiny. Oba řidiče do liberecké nemocnice převezla záchranná služba. „Jednoho z řidičů propustili lékaři po ošetření z nemocnice do domácího léčení a druhého si ponechali v nemocnici na pozorování,“ dodala mluvčí policie.

Ještě před převozem do nemocnice provedli policisté u obou řidičů orientační dechové zkoušky na alkohol, které byly v obou případech negativní. Na vozidlech vznikla předběžná škoda 170 tisíc korun.

Úsek silnice 13 s dvěma protisměrnými zatáčkami u Lvové na Liberecku patří mezi nejrizikovější místa v dopravě v Libereckém kraji. Od roku 2011 se tam stalo 20 nehod, při nichž jeden člověk zemřel a pět lidí bylo zraněno.

Foto Policie ČR

Štítky Lvová, Rynoltice, nehoda, silnice, havárie, Fiat Punto, Liberecký kraj, nemocnice, Krajská nemocnice Liberec, Liberec, Ford S-MAX

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Řidič Punta dostal u Lvové smyk, narazil do protijedoucího auta  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.