Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Meteorologové prodloužili výstrahu před ledovkou do zítřejšího dopoledne

Meteorologové rozšířili výstrahu před ledovkou pro celý Liberecký kraj. Pozor by si řidiči i chodci měli dávat až do zítřejší desáté hodiny dopolední. Výstraha platí pro většinu krajů v celé republice. V Jihomoravském, Zlínském a Moravskoslezském kraji navíc může do zítřejšího dne napadnout až 40 centimetrů sněhu.

„V Čechách, na Českomoravské vrchovině a na Blanensku se ve čtvrtek večer bude v důsledku poklesu teplot vzduchu pod bod mrazu na neošetřených vlhkých komunikacích a komunikacích s mokrým sněhem vytvářet místy náledí a zmrazky,“ varují meteorologové.

Policisté už během dnešního dne museli řešit několik drobných dopravních nehod. Na náměstí T.G. Masaryka v České Lípě boural autobus, který zavadil o trasovací sloupky. Nehoda se obešla bez zranění podobně jako střet dvou osobních aut v Jablonecké ulici v Liberci.

Štítky Liberec, Liberecký kraj, sníh, Silnice LK, výstraha, varování, ledovka, námraza, Moravskoslezský kraj, Zlínský kraj, Tomáš Garrigue Masaryk, Česko, okres Blansko, Českomoravská vrchovina, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Meteorologové prodloužili výstrahu před ledovkou do zítřejšího dopoledne  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.