Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Jízdenky i vstupenky. Vše pod jednou střechou

Vedle jízdného spustila akciová společnost Liberecká IS také nově prodej lístků na kulturu v Libereckém kraji. Čerstvé výdejní místo portálu evstupenky najdou Liberečané v samém středu města, v klientském centru Liberecké IS ve Frýdlantské ulici. „Podařilo se sem soustředit do jednoho bodu několik okruhů služeb,“ upřesňuje statutární ředitel společnosti Jaroslav Bureš.

V  příjemné  prodejně si lidé mohou pořídit novou nebo vyměnit kartu Opuscard, aktivovat a dobíjet karty TUL nebo ISIC/Opuscard pro systém IDOL.  Zároveň lze nahrát jakýkoli časový kupón MHD pro zóny Liberec a Jablonec, Seniorpass a celosíťový kupón IDOL nebo dobít jen elektronickou peněženku pro jednotlivé jízdy ve veřejné dopravě v celém Libereckém kraji.

Klientské centrum je také jedno z kontaktních míst 1. CA k vydávání kvalifikovaných a komerčních certifikátů pro elektronické podpisy v Libereckém kraji Liberecká IS zde nabízí rovněž produkty evstupenky, na níž soustředí své kulturní a společenské akce více než tří desítky pořadatelů z Libereckého kraje. „Na jednom místě tak vyřídí Liberečané více záležitostí bez nutnosti čekat zbytečně na více místech“ zdůrazňuje Bureš. „Navíc  na prvních sto nejrychlejších zákazníků, kteří přijdou do Frýdlantské pro evstupenku nebo Opuscard čekají drobné dárečky“, dodává.   

Liberecká IS, a.s. patří mezi společnosti Statutárního města Liberec. Na trhu je od roku 2002. Zabývá se informačními technologiemi a systémy pro veřejnou správu i komerční subjekty. Je také provozovatelem liberecké Metropolitní sítě optických vláken.

Tisková zpráva

Štítky Liberecká IS, a.s., Liberecký kraj, Jaroslav Bureš, Liberec, Tula, Jablonec, Integrovaný dopravní systém Libereckého kraje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jízdenky i vstupenky. Vše pod jednou střechou  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.