Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Jedoucí Felicii upadlo u Rádelského mlýna kolo, další tři řidiči kvůli němu havarovali

Do statistiky dopravních nehod přibyla další událost, ke které došlo u Rádelského mlýna. U dopravních nehod v tomto úseku zasahují záchranné složky čím dál častě. Výjimkou není ani tento týden. Důvodem je nehoda čtyř osobních vozidel, ke které došlo v úterý odpoledne. Provoz na silnici byl až do večerních hodin částečně omezen.

Řidiči Felicie, který jel v pravém jízdním pruhu, se na přímém úseku silnice v klesání uvolnilo levé přední kolo, které následně pokračovalo setrvačností přes levý jízdní pruh ke středovým svodidlům.

„Kolo se následně o svodidla odrazilo a nemile překvapilo řidiče Hondy Civic. Kolo narazilo do levé přední části auta,“ sdělila mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Jako další přijížděla k místu nehody Škoda Citigo, která se snažila střetu vyhnout. To se ale řidičce nepodařilo, jelikož zezadu do ní narazil další řidič ve Škodě Superb. Po střetu bylo Citigo odmrštěno na svodidla.

„Při nehodě utrpěla zranění pouze řidička, a to z vozidla Škoda Citigo. S lehkým zraněním ji z místa nehody převezlo vozidlo Zdravotnické záchranné služby na ošetření do Krajské nemocnice Liberec,“ dodala Šrýtrová.

Alkohol vyloučili policisté u všech zúčastněných řidičů orientačními dechovými zkouškami. Celková škoda je vyčíslena na více než 140 tisíc korun.

Vyšetřování nehody způsobilo menší dopravní komplikace. Policisté museli tento úsek na čtvrt hodiny zcela uzavřít. Poté byl znovu provoz obnoven, přesto byl však v tomto úseku z důvodu probíhajícího vyšetřování nehody až do večerních hodin částečně omezen do levého jízdního pruhu. Řidiči museli dát nohu z plynu a projíždět tímto místem s velkou opatrností.

Foto Policie ČR

Štítky Liberec, Rádlo, Rádelský mlýn, nehoda, kolo, Felicia, Vladimíra Šrýtrová, Policie ČR, havárie, Škoda Felicia, Škoda Citigo, Honda Civic, Krajská nemocnice Liberec, Škoda Superb, mlýn

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jedoucí Felicii upadlo u Rádelského mlýna kolo, další tři řidiči kvůli němu havarovali  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.