Počasí dnes4 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: U Rádelského mlýna se srazil motorkář s náklaďákem a autem. Dva lidé se zranili

K dopravní nehodě došlo na silnici 65 u Rádelského mlýna. Srazilo se tam osobní auto s motocyklem a nákladním autem. Silnice byla uzavřená, zcela obnovit dopravu se podařilo až v 16:45. Při nehodě se zranili dva lidé.

Motorkář utrpěl středně těžké poranění. „Po nehodě byl při vědomí a se záchranáři komunikoval. Sanitka ho převezla na traumacentrum do liberecké nemocnice," uvedl mluvčí krajské záchranky Michael Georgiev.

Podle něj utrpěl zranění i řidič auta. „Šlo o lehčí zranění, se kterým byl převezen do jablonecké nemocnice," dodal mluvčí.

K nehodě došlo na místě, kde k podobným situacím dochází poměrně často. Nebezečné místo by mělo zmizet při celkové přestavbě křižovatky a nájezdu, která má začít už letos.

Dopravní nehoda měla za následek uzavření sjezdu na více jak dvě hodiny. „Provoz byl v tomto úseku řízen policisty a plně obnoven v 16:45 hodin. Dechové zkoušky u řidičů byly negativní. Krátce před půl pátou odpoledne byl provoz obnoven," dodal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Příčiny a okolnosti nehody vyšetřují dopravní policisté.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, rádelský mlýn, ZZSLK, sanitka, nemocnice, havárie, Krajská nemocnice Liberec, Nemocnice Jablonec nad Nisou, mlýn

FOTO: U Rádelského mlýna se srazil motorkář s náklaďákem a autem. Dva lidé se zranili  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.