Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Část Horákovky se od úterý uzavře kvůli rekonstrukci sítí

Oprava plynovodu, kanalizace a vodovodu si vyžádá od úterý 14. dubna dočasnou uzavírku ulice Dr. Milady Horákové nad krajským úřadem.

„Uzavírka se týká úseku od křižovatky s ulicí Košická po křižovatku s ulicí U Opatrovny,“ komentovala mluvčí magistrátu Jana Kodymová. Křižovatka s ulicí Košická se také dočká nového povrchu.

„Město tak využije snížené intenzity provozu,“ řekla mluvčí. Uzavírka se také dotkne autobusové dopravy a to linek číslo 2, 13, 16,17,  20, 22, 23, 24, 26, 27, 31, 37, 30 a 99. Dopravní opatření potrvá od úterní čtvrté hodiny ranní do 4. května. Linka 99 vynechá zastávku Babylon a bude jezdit objízdnou trasou ulicemi 1. máje a Jánskou. Těmito ulicemi budou projíždět i linky 16. 22, 27, 30 a 37. Zbylé linky, kterých se rekonstrukce dotkne, využijí objízdné trasy ulicemi Nitranská a Jánská.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MML

Štítky Liberec, Horákova, rekonstrukce, Milada Horáková, Babylón, Jánská

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stanislav Oros

A doufám že povrchová úprava bude stejně krásna jako při pracích například na ulicích (křižovatka Svatoplukova pod ulici nám. Pod pranou, Strakonicka,Wintrova ,Vítězná za muzeem, nám. Štefanikovo, Švermova od křižovatky s Uralskou kde po novem asfaltovém povrchu a jejda vlezli do silnice elektrikáři a překopali silnici na vice místech a to jsem nenapsal všechno ).A teď se bude opakovat znova to co všude bude se zadělávat, opravovat záplatami které to vždy děla nejlepší firma na úpravu povrchu TSML.

Pátek, 10. dubna 2020, 22:13Odpovědět

Jan Schovánek

Když už je tu zpráva o uzavírce, ještě by chtělo doplnit, kudy povede objížďka? A mimochodem, teprve dneska jsem zjistil, že tu jezdí tramvaj.

Pátek, 10. dubna 2020, 14:29Odpovědět

Petr Ruprecht

Žádná změna, Horákovka (krásně hospodsky řečeno, Albione, przníte jí jméno) je rozkopaná 1-2x ročně. A jistě na léto město chystá rozjebat i další části města. Mimochodem, loňská úprava kolejí trvala asi tak stejně dlouho, jako vybudování harcovské přehrady. Děkujeme.

Pátek, 10. dubna 2020, 09:59Odpovědět

Část Horákovky se od úterý uzavře kvůli rekonstrukci sítí  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.