Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Končí část omezení na výpadovce z Liberce. Rekonstrukce silnice 35 pokračuje v Chrastavě

Dlouhé týdny museli řidiči vydržet omezení na silnici 35 u Stráže nad Nisou. To nyní skončilo, řidiči tak mohou jezdit po opravené silnici. Dlouho jim ale radost po vyjetí z Liberce nevydrží, omezení pokračují mezi Chrastavou a Bílým Kostelem.

Silnice z Liberce bude podle vyjádření ŘSD otevřena v pátek odpoledne, otevře se také sjezd na Stráž nad Nisou. „Dopravní omezení zůstane v úseku od výjezdu z Chrastavy, až po Bílý Kostel nad Nisou, kde bude probíhat dokončení opravy povrchu,“ dodala mluvčí ŘSD Veronika Říhová.

Omezení by mělo skončit 15. října.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto ŘSD

Štítky omezení, silnice 35, ŘSD, rekonstrukce, silnice, Liberec, Chrastava, Stráž nad Nisou, Ředitelství silnic a dálnic, Bílý Kostel nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

A Z

Silnice je otevřená, ale i otevřený úsek má 2 zúžení. Na cestě směr Liberec bylo dnes ve 12:30 stále omezení, takže průjezdný jen jeden pruh a nikde ani noha (jako už celý poslední týden), aby odstranili značky a kužely, aby se řidičům odlehčilo v obou směrech. Nevím, jestli se to dá brát jako úspěch. Pro nás co jezdí tuto trasu dennodenně je to spíš k pláči.

Pátek, 18. září 2020, 15:16Odpovědět

Končí část omezení na výpadovce z Liberce. Rekonstrukce silnice 35 pokračuje v Chrastavě  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.